60-jarige vrouw in Suriname vindt relatie niet meer spannend doordat erectie man moeilijk opgang komt


INGEZONDEN – Ik ben een 60-jarige mevrouw en heb een geruime tijd een relatie met een 40-jarige meneer. Mijn relatie is niet meer spannend, omdat mijn man al oud is en die s3x niet meer het zelfde is.

Zijn erectie komt moeilijk opgang en hij is zelf veel ouder dan me. Die relatie tussen die heer en ik loopt super goed maar de laatste tijden voel ik me erg onzeker, omdat ik van hem ben gaan houden. Ik ben nu zo jaloers en omdat ik niet vaak samen met hem kan zijn word ik onzeker. Hij oefent als beroep brandweer en heeft het soms heel erg druk.

Ondanks we nu beide van elkaar houden twijfel ik vaak aan die relatie en wil ik het na 4 jaren eindelijk stop zetten. Ik zit me vaker af te vragen als hij wel van mij houdt, hoe ik ga doen wanneer hij iemand anders serieus gaat nemen, wat hij doet wanneer we niet samen zijn enzovoorts. Wat er daarna gebeurde lees je op de volgende pagina.