Dit is waarom je twee keer moet nadenken voor je een sugardaddy neemt


Als jong meisje van 22-jaar had ik het nooit breed en droomde altijd over een rich/lux lifestyle. Ik heb altijd gehouden van geld, ookal ben ik er zonder Mijn ouders hadden het niet breed en konden nauwelijks voor eten en kleren zorgen. Van al mijn moeders kinderen ben ik de ene met alle schoonheid. Mijn eerste ervaring met een “sugardaddy” was toen ik 16 was. Het was een oude heer van 55 jaar.

Hij was getrouwd en had grote kinderen van boven de 25. Hij zorgde heel goed voor mij. Hij verwende mij altijd met dure cadeautjes, we gingen samen op reis en ook betaalde hij huur voor mijn eerste appartement. Hij eiste niet veel van mij, alleen dat ik optijd opgang met hem moest krijgen en me niet bezighouden met andere mannen. Zijn rijke vriend, Henry, had 5 bedrijven en aandelen in andere bedrijven, hij is een bekende man in de Surinaamse samenleving.

Hij had altijd interesse in mij en ik in hem. Hij is nooit getrouwd en heeft ook geen kinderen. Ik bleef in 1 van de mansions van Henry, ik reed zijn dure auto’s, ik winkelde elke dag met mijn vrienden, ik had het heel erg goed. Meer hierover leest u op de volgende pagina.