Een 75-jarige vrouw overleeft met moeite verkrachting door eigen zoon


Het slachtoffer, Nyirantezimana Sarah 75, zegt dat het incident gisteravond rond 19.00 uur plaatsvond toen zij terugkwam van het kopen van houtskool bij ku-radio trading Centre. “Ik besef dat de avondklok al voorbij was en dat ik niet buiten had mogen zijn, maar ik moest houtskool kopen.

Ik had het eerder willen kopen, maar het heeft de laatste dagen hard geregend en ik had niemand om naar het handelscentrum te sturen, zegt een getraumatiseerde Nyirantezimana. Nyirantezimana vertelt verder dat toen ze thuis aankwam, Sinamenye Sinaye, een zoon die ze sinds haar zwangerschap onder haar hoede had, haar vastgreep en haar vertelde dat hij geslachtsgemeenschap met haar wilde hebben.

“Ik kon mijn oren niet geloven, wat!!! Ik zei tegen hem, maar hij leek niet bij zijn volle verstand te zijn, hij kon erg dronken zijn geweest, dus ik maakte het luidste alarm van mijn leven, in alle eerlijkheid, ik wist dat mijn leven ging eindigen, daar en toen, legde Nyirantezimana uit. Wat er vervolgens gebeurd lees je op de volgende pagina.