Een arm dame dat ik bracht naar school, dumpte mij in haar laatste jaarniveau en reisde naar Amerika met een andere man

Een man van 30 jaar oud en die werkzaam is in een bosbouwsector, verteld: Ik ontmoette deze dame ongeveer 6 jaar geleden waar ik mijn dienst ging doen. Ze was mooi, zowel lichamelijk als in haar hart. “Daardoor werd ik verliefd op haar en nam haar na de dienst met toestemming van haar ouders mee, nadat ik een kleine bruidsschat had betaald om haar voor de zekerheid als echtgenote veilig te stellen.”

“Ik heb haar geholpen om naar school te gaan, omdat ik haar ouders beloofd had haar te helpen om haar opleiding voort te zetten tot het niveau dat zij wil. Het leven is gladjes verlopen met haar na al die jaren enkel tot 2 jaar geleden toen ze niveau 2 bereikte in haar tertiaire opleiding. Begon het te veranderen, ze was geen fan van make-up maar ze begon het aan te brengen.”

“Ze was geen fan van het dragen van jeansbroeken en minirokjes maar ze begon ze te dragen hoewel ze zich niet slecht kleedde. Haar bescheidenheid in het kleden is wat me meer van haar laat houden. Vorig jaar nog, zag ik haar met een nieuwe iPhone 12 pro max en ik vroeg waar ze die vandaan had, en ze zei dat ze die als verjaardagscadeau van een vriend had gekregen. Nu hebben we geen regelmatige gesprekken meer zoals vroeger, ons liefdesleven is veranderd en ze klaagt altijd dat ze moe is, ze kookt alleen wanneer ze dat liever heeft.”

“Vorig jaar november, terwijl ze in de badkamer was, verscheen er een bericht op haar telefoon en met een blik erop, was het een geldtransactie die ongeveer 4000 euro bedroeg en het totale bedrag dat ik op haar rekening zag staan was 21.245 euro. Ik was geschokt omdat de vrouw die ik ken een niveau 4 studente is die niet werkt en geen zaken doet die haar zoveel gelden kunnen opleveren. Wat er daarna gebeurde is zeer triest. Lees het verhaal verder op de volgende pagina.