Een gemaskerde man legde een hinderlaag voor mij en gooide zuur in mijn gezicht; ik was op het werk


JE ZULT HUILEN NA HET LEZEN VAN MIJN VERHAAL

Vijf jaar geleden was ik op weg naar mijn werk toen een gemaskerde man een hinderlaag voor mij had gelegd en zuur in mijn gezicht gooide. Het was vroeg in de ochtend. Het begon te branden. Ik voelde zoveel pijn op mijn huid. Ik begon te schreeuwen en rond te rennen terwijl ik de brandende kleren van mijn borst bleef trekken. Ik vond een kraan en begon in tranen en pijn mijn gezicht met water te wassen. Niemand kwam me helpen. Gelukkig kreeg ik een t-shirt van een bewaker die in de buurt was.

Ik hield mijn ogen de hele tijd dicht omdat ik het zuur op mijn gezicht kon voelen en helaas begon het mijn ogen te branden. Het enige wat ik kon zien was rook, dat leek op spul. Ik kreeg een vriend die me met spoed naar het ziekenhuis bracht, maar helaas duurde het langer voordat ik verlichting kreeg. Ongeveer 3 uur zonder toezicht en nog steeds was het zuur me sterk aan het opvreten… Mijn gezicht begon zwart van kleur en hard te worden.

Gedurende 2 weken bleef ik blind, geen behandeling op mijn huid aangeboden en de wond begon septisch te worden. Er kwam pus uit mijn huid. Alleen mijn ogen werden verzorgd en de artsen zeiden dat ik misschien niet meer zou zien. Maar God opende mijn ogen weer. Moge Gods naam worden verheerlijkt. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.