Een jong meisje is het pesten al zat


Hallo Arki Noh, ik ben Kimberlie ik ben 12 jaar en ik wil graag mijn verhaal anoniem met jullie delen, want alleen zo durf ik mij te uiten. Ik word gepest op school en durft niet voor zichzelf op te komen. Een paar leerlingen roepen tegen mij: “Vuile slet, jongens kunnen beter krijgen dan jou!” Geen van hun weet dat ik niks met jongens doet en dat ik mezelf in slaap huil elke nacht. Ik ren altijd weg terwijl ze mij nog voor vies en vuil uitmaken. Met mijn tas op mijn rug pak ik die fiets en rijd ik naar huis.

“IK roep altijd hallo, is er iemand thuis?¨terwijl ik binnenkom. Niemand die antwoord geeft. Ik gooi mijn tas op de bank neer en begin te huilen. “Waarom moet mij dit overkomen.” Zeg ik tussen het snikken door. Dan word het snikken minder. “Ze zijn het niet waard” Denk ik bij mezelf.

Een keer toen ik naar school fietste werd ik door een paar zesdeklassers van de school van mijn fiets geduwd.
“Waarom reed je gister ineens weg schatje?” Zei een van de jongens. Lees wat er met Kimberlie gebeurde op de volgende pagina.