Een oma is al moe om op haar kleindochter te passen; ze wilt uitrusten en weigert het te doen


Een 50-jarige vrouw wil haar hart luchten en vraagt ​​ze gebruikers om advies. De vraag is simpel: haar dochter verwacht dat ze op haar kleindochter past, maar ze is moe en weigert. “Mijn dochter is een alleenstaande moeder en ze moet zelfs in het weekend werken om haar gezin te kunnen onderhouden. Zei de vrouw – Natuurlijk verwacht ze dat ik voor haar baby zorg, maar ik ben moe en ik denk niet dat ik het kan.

Ik werk ook de hele week en het weekend is het enige moment dat ik kan rusten. Ik wil gewoon genieten van wat rust en bij mijn honden zijn.” De vrouw bekende dat ze zich niet meer in staat voelde om voor kinderen te zorgen. Na haar vier kinderen wil ze niet fulltime voor andere kinderen moeten zorgen, maar haar dochter is het daar niet mee eens en wil dat ze haar helpt.

Andere familieleden hebben ook kritiek geuit op de keuze van deze grootmoeder, waardoor ze een sterk schuldgevoel heeft gekregen. Daarom besloot ze haar gedachten te delen en om advies te vragen. “Niemand anders voelt zich in staat om het te doen en de verantwoordelijkheid valt onvermijdelijk op mij, maar ik ben moe.” Velen hebben gehoor gegeven aan haar verzoek om advies en de meesten zijn het met haar eens. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.