Hij heeft daarna niets daarover verteld en daar ben ik hem wel onwijs dankbaar voor


Hallo Arki Noh, Ik wil mijn verhaal met jullie delen. Begin eerste kwartaal van het jaar 2019 hadden wij voor dat kwartaal de opdracht om te volleyballen. Eerst oefenen om alle belangrijke handelingen onder de knie te krijgen om vervolgens de laatste week voor een cijfer te gymen. Maar wij moesten ons in één kleedkamer omkleden en verkleden voor gym. Men was nog bezig het gym gebouw te renoveren, dus was er niet aangegeven waar het jongens en meisjes kleedkamer was. Voor mij was dat niet nieuw omdat ik al een jaar op die middelbare school zat, maar die jongen die ik al een tijdje op het oog hield via sociale media kwam pas op de school terecht. Toevallig had hij dezelfde dag als mij ook gym.

Voor nieuwe jaars studenten werd er altijd eerst gesproken en kennis gemaakt alvorens ze zich mochten gaan omkleden. Op een gegeven moment kwamen de meisjes van mij klas uit de kleed kamer, maar ik zat toevallig te kletsen op mijn mobiel, omdat ik twijfelde als nou zin had om te gymen of niet voor zo’n eerste gym dag. Het was nu de beurt van zijn klas om zich om te kleden. Ik weet nou niet of het een toeval is maar hij houd toevallig niet van drukte waardoor hij had gewacht tot alle jongens van zijn klas terug waren. Ook alle meisjes waren op een gegeven moment terug, waarna die bewuste jongen zich nadien ging om te verkleden. Wat er daarna gebeurde lees je op de volgende pagina.