Hij wilde meer maar ik niet het werd mij te veel…


Nooit gedacht dat ik iets op een site als deze zou plaatsen, maar ik MOET dit gewoon kwijt en kan het verder niet met iemand delen.. Sinds begin dit jaar heb ik een nieuwe baan. Het is een hele leuke baan en ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.

Al vanaf het begin maakt mijn baas er geen geheim van dat hij mij een leuke meid vindt. Hij heeft zelfs wel eens gezegd dat hij “het wel zou weten” als hij vrijgezel zou zijn. Maar dat is hij niet. Hij is getrouwd. En ik heb ook een relatie.

Een paar weken geleden begonnen de whatsapp berichtjes.. Best onschuldig allemaal, maar toch niet het contact dat een werkgever en werknemer met elkaar zouden moeten hebben. Natuurlijk weet ik best dat het verstandiger zou zijn om ermee te stoppen, maar ja de spanning wint het toch.. We hebben al een paar keer afgesproken ermee te stoppen en na een paar dagen (of zelfs uren) ging het gewoon weer verder.Tot gisteravond. Lees gauw verder op de volgende pagina.