Ik ben getrouwd, maar door te weinig geslachtsgemeenschap ben ik natuurfilmverslaafde geworden


Hallo Arki Noh Ik ben getrouwd, maar door te weinig geslachtsgemeenschap ben ik natuurfilmverslaafde geworden, gelukkig probeer ik daar mee te stoppen. Maar dat komt de geslachtsgemeenschap in onze relatie niet ten goede.

Ik ben voor mijn relatie ontmaagd door meisjes van plezier. Moet een reden zijn waarom ik zo zwak ben voor natuurfilm, en dat soort vrouwen zullen altijd een plaats hebben in mijn hart.

Ik heb autisme (problemen met communicatie en sociale interactie. Autisme uit zich op verschillende manieren en komt voor in verschillende gradaties). Dus ben serieus stressgevoelig. Die stressgevoeligheid uit zich in een prikkelbare darm en borstreuma. Net als aan mijn verslaving natuurlijk. Meer hierover op de volgende pagina.