Ik durf het hem echt niet te vertellen, maar het mag wel wat harder

Hi Arki Noh, ik ben Kimberly, 23 jaar en heb een relatie met een Ruben. Op zich gaat mijn relatie goed. Alleen heb ik de laatste maanden het idee dat ik meer opgewonden ben vòòrdat we omgang hebben, dan wanneer we het effectief doen. Mijn vriend en ik komen heel goed overeen: dezelfde interesses, ideeën.


We zijn het vaak met elkaar eens, hebben we toch eens een ander standpunt dan vinden we ook weer snel een compromis. Hij heeft zijn vervelende trekjes (net zoals ik) maar is altijd zachtaardig. Soms te.

Wanneer we omgang hebben is hij ook lief. Hij is voorzichtig, experimenteert met zeer veel zorg en pakt het rustig aan. Als ik hem vraag iets ‘anders’ te doen, dan doet hij dat maar ook weer met veel tederheid en voorzichtigheid. Het verhaal gaat door op de volgende pagina.