Ik ging naar de WC van het werk en zag dat mijn broek en onderbroek waren gevlekt, maar toen ik thuis aankwam waren ze schoon

Een dagje liep ik in de straat en ik was toevallig in mijn periode. Toen ik in het toilet van het werk was geweest was mijn broek helemaal gevlekt, maar toen ik thuis aankwam en het vervolgens uitdeed om het te wassen was al het bloed verdwenen.


Ik ben 29 en ik ben pas verhuisd en alleen komen wonen, maar sinds ik alleen woon gebeuren er vreemde dingen met mij zodra ik in mijn periode ben. Niet in mijn huis, maar in mijn straat.

Ik was aan het werk, een normale dag en ging naar het toilet en mijn onderbroek en broek waren beide gevlekt met bloed.
‘Hai boi me periode’, zei ik toen. Voor het eerst was het zo raar gekomen. Ik melde en mocht toen naar huis. Ik liep mijn straat binnen maar kreeg kippen vel toen ik voorbij een verlaten huis liep. Meer hierover op de volgende pagina.