Ik ging om te plassen. Wat vreemd was, was hoezeer ik het pad terug niet herkende

Hallo Arki Noh ik wil jullie na lang even vertellen wat ik had mee gemaakt op in het bos, omdat ik heb gemerkt dat mensen dat van geesten als een grap zien. Een avond moest ik in mijn eentje naar gaan plassen. Iets wat ik niet erg gewend was. De hele dag was normaal. Plotseling omcirkelde bomen en struiken mijn omgeving.

Niets leek me vreemd, totdat tot dat ik terug moest naar de kampeertent. Het was zo tegen 02:30u, het was pikdonker en ik moest snel terug. Wat vreemd was, was hoezeer ik het pad terug niet herkende. ik begon in paniek te raken. Er waren geen sterren en maan in de lucht. Alles wat ik had was een flashlight en geen idee hoe ik terug moest komen.

Ik wist dat het al te laat en te gevaarlijk was om door het gevaarlijke bos te blijven lopen. Ik begon me zorgen te maken dat ik geen onderdak voor de nacht zou hebben, toen ik bijna gelukkig op een vervallen hut stuitte. Het was er donker, en het leek alsof niemand er in jaren was geweest, maar ik wist dat het de enige plek was waar ik kon rusten tot het daglicht. Lees meer hierover op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -