Ik heb heel veel te vertellen maar ik weet niet waar ik moet beginnen…


Ik heb heel veel te vertellen maar ik weet niet hoe ik moet beginnen. Ik wil niet aangeven hoe oud ik ben noch hoe ik heet. Ik zit in de laatste klas van de middelbare school. Ik woon met mijn vader en mijn zusje. Drie jaren geleden ben ik mijn moeder kwijtgeraakt door kanker en sinds dien heb ik geen prettig leven. Het ging dat jaar heel slecht op school, omdat die pijn door het heengaan van mijn moeder niet te verdoven was. Ik heb een lieve, behoedzame knappe vriend die mij keer op keer alle pijn en trauma laat vergeten. Alleen heb ik er een geheim voor hem die ik hem niet durf te vertellen.

Mijn moeder was enigst kind van mijn opa en oma die ookal overleden zijn. Mijn opa van mijn vaderskant die is wel nog in leven, maar hij ligt op sterven. Zoals mijn moeder is mijn vader ook enigst kind. Ik heb mijn verhaal gedeeld met Arki Noh om andere tiener meisjes wakker te schudden om niet handelen hoe ik heb gehandeld. Ik ben bang voor mijn vader, vandaar dat ik geen verdere stappen heb ondernomen. Mijn vader gebruikt mij elke dag. ´s Avonds wanneer mijn zusje slaapt lockt hij haar deur dan kruipt hij bij mij in bed waarna ik mijn kleren direct moet uittrekken. Lees verder op de volgende pagina wat er gebeurd wanneer zij niet wilt.