Ik heb het gedaan met mijn schoonmoeder van 73 jaar


Arki Noh, wat mij nu is overkomen moet ik echt even met jullie delen. Ik heb omgang gehad met mijn schoonmoeder van 73 jaar oud !! En het was spannend en erg lekker. Het gebeurde als volgt. Mijn vrouw en ik wonen in de stad en zijn allebei erg gelukkig met elkaar. Ook onze omgang gebeurt regelmatig en we genieten er samen altijd erg van.

Mijn schoonouders wonen een redelijk eind van ons vandaan in Saramacca. Ik ben nu alweer 5 jaar getrouwd en ik kan erg goed met mijn schoonouders opschieten. Het is meestal gezellig als we elkaar treffen. De laatste jaren zie ik echter dat de onderlinge aandacht-genegenheid tussen hen beide minder wordt. Ik denk dat het komt door het ouder worden en dat ze er samen geen problemen mee hadden.

Sinds een jaar werk ik veel in Saramacca waar mij schoonouders wonen. Vaak stop ik even om een theetje te drinken. Ik word altijd hartelijk welkom geheten en we kussen elkaar altijd als welkom en als we weggaan kussen we elkaar ook altijd. In het begin was het altijd 3 zoenen op de wang. Later is dat een kus op de mond geworden.

Een aantal keren is het nu gebeurd dat ik vanwege mijn werk ook een nachtje bleef slapen. Ze hebben een mooie achterkamer waar een mooie douche inclusief bad en slaapkamer is. Mijn schoonvader doet veel aan vrijwilligerswerk en is veel op pad. Voor zijn volgende klus moest hij naar Frans Guyana en zou een week wegblijven. Mijn schoonmoeder vroeg of ik dan dat weekje zou blijven slapen. Lees de rest van het verhaal op de volgende pagina.