Ik heb mijn vriendin dit geld gegeven om haar haar en nagels te doen. Het is toch genoeg?

zo, vandaag, zaterdag besloot ik mijn vriendin te verrassen met een cadeautje. Dit deed ik nadat wij thuis zaten en aan het balen waren. Ik wist dat ze al een tijdje wilde dat haar nagels en haar gedaan werden bij de salon.

Ik heb haar toen het geld geven om dat te doen. Ik had twee bankbiljetten van SRD 50, één bankbiljet van SRD 20 en één bankbiljet van SRD 5 gegeven om haar de behandeling te laten krijgen die ze wilde.

Ik ging naar haar mijn portemonnee in de kamer, ik kwam terug en gaf haar het geld. Maar in plaats van een blij gezicht, kreeg ik een boze blik. “Dit is absoluut niet genoeg!” riep ze boos. “Dit is niet eens een 1/10 deel van het bedrag dat ik nodig heb om mijn nagels en haar te doen!”

“Ik was geschokt door haar reactie.” Ik had mijn best gedaan om haar blij te maken en haar te verrassen, maar in plaats daarvan werd ze boos op me.

Ik probeerde haar uit te leggen dat ik alles had gegeven wat ik had en dat ik echt wilde dat ze deze behandeling kreeg, maar ze wilde niet luisteren. Lees meer hierover op de volgende pagina.