Ik maakte het uit met mijn vriendin toen ze in elkaar geslagen en misbruikt werd


Ik ga al 7 maanden uit met mijn vriendin. Ze wilde naar een smerige club met haar vriendin. Ik zei haar dat ik niet wilde dat ze ging. We hadden er een discussie over. Ze had zoiets van “Ik ben niet jouw eigendom en ik kan doen wat ik wil!” en dat soort dingen. Ik dreigde haar dat als ze zou gaan, ik het uit zou maken met haar. Ze zei dat ze niet zou gaan en liet het vallen. Zaterdag kwam.

Ik had de hele dag niets van haar gehoord. Om 4 uur ’s ochtends op zondag, belt ze me huilend op. Ze zegt dat ze is misbruikt en in elkaar geslagen is. Blijkt dat ze toch naar de club is gegaan. Blijkbaar ging ze alleen met een jongen en zijn vriend naar een feestje. Ze namen haar ergens mee naartoe, sloegen haar in elkaar en verkrachtten haar. Ik had hier veel gevoelens over, geen van allen prettig.

Ik zei haar dat als ze naar de club ging, ik haar zou verlaten en zei dat het over was. Ze begon door te draaien, zei dat ze me nu nodig had en dat het haar speet. Wat de man daarna deed en zei lees je op de volgende pagina.