“Ik stond toe dat mijn vrouw 4 dagen met een man sliep voor £108,400, nu heeft het invloed op mij”


Een straatarme man die zijn vrouw overtuigde om voor miljoenen met een rijke man naar bed te gaan, heeft de sociale media opgezocht om te klagen over de mentale kwelling waarmee hij worstelt. Relatie adviseur en psycholoog, Joro Olumofin deelde het verhaal van hoe een man maakte zijn vrouw sliep met een klant voor een whooping som van N6 miljoen (¢108,400) die is begonnen om hem psychologisch beïnvloeden.

“We zijn nu rijk maar ik kan niet meer op dezelfde manier naar haar kijken. Ik weet niet waarom ik je dit stuur. Ik voel me verdoofd.

Ik ben een product van het mislukte NIGERIA systeem. Ik ben 9 jaar geleden afgestudeerd aan de universiteit en ik heb nooit een goede baan gevonden. Ik heb in de beveiliging gewerkt, ik heb borden gewassen, ik heb chauffeur geweest. Tijdens het rijden had ik een ongeluk en vernielde de auto van mijn baas, hij arresteerde me en sloeg me in elkaar. Het kostte me 8 maanden om de reparaties te betalen.

Vier jaar geleden trouwde ik met mijn vriend en minnares van school. Het was moeilijk voor ons. Ik hoopte dat het huwelijk ons fortuin zou brengen. Ze werkt in de bank als kassière. Ze is een geweldige vrouw. Als zij er niet was geweest, was ik in dit leven gestorven. God weet het. Ik hou van haar, maar nu kan ik haar niet meer aanraken. Ik weet niet wat ik voor haar voel. Ik stemde toe dat ze het deed. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.