Ik stuurde zijn vriendin een Facebook messenger bericht om alles te vertellen

Beste Arki Noh, Ik heb een half jaar lang van hem genoten. Het was heerlijk, urenlang appen, hij kwam na zijn werk langs om wat te drinken. Ik voelde het al heel snel kriebelen in mijn buik; verliefd! Zo charmant was hij en ik zag ons al voor me. Hij gaf me ook het gevoel dat hij het wilde.

Al die tijd wist ik dat hij een vriendin had maar dat ging niet goed volgens hem. En hij vond het zo leuk met mij. Ik had hem weer ‘wakker’ gemaakt. Ik probeerde het wel af te houden, hij probeerde de hele tijd toch af te spreken.
Zijn vriendin was/is namelijk geen lelijk meisje maar toch vond hij mij leuker en tussen hen ging het toch niet goed.

Nadat ik hem al vrij snel vertelde dat ik verliefd aan het worden was, begon het. Hij reageerde steeds minder op mijn berichten, het duurde steeds langer terwijl we in het begin heel lang konden appen. Nu zat er ineens heel lang tussen voordat ik iets hoorde. Lees de rest van het verhaal op de volgende pagina.