Ik voel me elke dag steeds ellendiger, het wordt steeds erger

Arki Noh, ik loop al 2 jaar met een vreselijk geheim rond. Nooit heb ik het aan iemand verteld. Ik ben heel erg bang dat er iets psychisch mis met mij is, want dit lijkt mij niet normaal.. maar goed. Hier komt het. Ik leid een dubbel leven. Ik zit nu 5,5 jaar in een relatie met constant ups en downs. Ik ben 26 en hij is 28, we wonen nu 3 jaar samen. We houden veel van elkaar maar zijn eigenlijk een soort broer en zus geworden die het heel leuk met elkaar hebben maar tegelijkertijd compleet ons eigen leven hebben. Hij werkt veel wisselende diensten. We hebben ook echt zelden geslachtsgemeenschap. Het goeie aan onze relatie is dat we allebei veel kunnen lachen en gek doen.

Doordat we zolang samen zijn weten we hoe we in elkaar steken en gaat dat inmiddels prima. Hij is wel een erg dominant type dat graag de baas speelt. Ik ben daarentegen heel gevoelig maar kan ook aardig tegengas geven (vandaar die vele downs). Ik heb last van angstaanvallen en lichte depressies en ik kan met dat soort dingen nooit bij hem terecht. Onze communicatie is bar slecht. Hij luistert totaal niet, niet naar heftige dingen maar ook niet naar dingen als vertellen hoe mijn dag was. Al met al is hij dus best egoïstisch. Hij vind praten en gevoelige dingen gewoon heel moeilijk en gaat dat soort dingen het liefst meteen uit de weg. Als ik aangeef dat ik iets wil veranderen in onze relatie dan moet ik dat maar doen want hij vind t allemaal maar prima. Wat er zich verder afspeelt lees je op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -