Ik vond het al vreemd waarom hij maar geen stijf geweer kreeg


Hallo Arki Noh, Ik ben al 3 maand de verkering uit, maar kan het ultieme leven van mij en mijn ex-vriend maar niet vergeten. Alleen als ik er aan denk wordt ik botergeil. Hij had mij aan de kant gezet omdat hij zijn ex-vriendin maar niet kon vergeten, waar hij ook 6 jaar een relatie mee had gehad. Op een avond bedacht ik me niet, en sms’te hem dat ik hem maar niet kon vergeten, en de omgang ook mistte. En ja hoor, een paar tellen later kreeg ik een sms terug dat hij ook niet meer zulke goede omgang had gehad bij zijn vriendin na dat het uit was gegaan met mij. Ik was inmiddels al weer helemaal opgegeild door dat sms’je, en sms’te hem dat ik de avond daarop hem wilde zien. Hij stemde toe en we spraken af op een parkeerplek in het bos.

Eenmaal allebei aangekomen stapte hij bij mij in de auto en spraken wij eerst te praten over koetjes en kalfjes, totdat hij mij spontaan een kus op de mond gaf. Ik trok hem naar mij toe en begon hem heftig te zoenen, waardoor hij meteen met zijn hand over mij heen streelde. Ik was behoorlijk nat, en voelde dat mijn slipje helemaal vochtig werd. Hij gleed langzaam met zijn hand over mijn buik naar mijn kruis, en was binnen no-time op de plaats van bestemming. Hij trok mij aan mijn benen naar voren, zodat hij heel goed bij mijn kutje kon komen. hij begon mij overal te likken en drukte zijn wijsvinger en middelvinger heel diep in mijn kutje waardoor ik zachtjes geluiden maakte. Maar wat er dan gebeurd lees je op de volgende pagina.