Ik werd bang en deed maar wat hij zei, omdat ik zonder toestemming over straat was

Hallo Arki Noh, Mijn ouders waren 12 en een half jaar getrouwd en gingen voor een maand op reis, ik was dan alleen thuis. Een dagje toen ze al eenmaal op vakantie waren ging ik om 21.00 naar de disco. Ik was alleen, maar dacht wel vrienden tegen te komen. Ik liep naar binnen en zocht meteen de dansvloer op. Ik was zo`n 10 minuten aan het dansen toen een jongen naar mij toe kwam. “hoi’zei hij, hoi zei ik terug. hij kwam dichter bij mij staan en vroeg of ik wat wou drinken, waarop ik toen nee zei en liep naar de wc toe. Zonder het te weten liep de jongen mij achterna. Hij was boos dat ik hem afwees. Toen ik uit de wc kwam zag ik hem staan. Lekker uitziende slet, jij gaat nu met mij mee of ik vermoord je begrepen!, zei hij dreigend met een mes in zijn hand.

Ik werd bang en deed maar wat hij zei, omdat ik zonder toestemming van mijn ouders naar de disco ging. Hij stopte toen het mes in zijn zak en pakte mijn arme en sleurde mij mee. Toen we buiten waren gooide hij mij in zijn auto en reed naar zijn huis. Daar aangekomen duwde hij me op de bank. Mijn armen had hij aan elkaar vast gebonden zodat ik me niet kon verzetten. Hij kwam op mij liggen en begon mij heftig te zoenen. Ik wilde het niet maar als ik mijn gezicht weg draaide gaf hij mij een klap in mijn gezicht. Nauwelijks gestopt en wilde hij na 2 minuten meer en ging naar de keuken. Hij kwam terug met een schaar en knipte mijn truitje kapot. Zo is het veel leuker schatje, zei hij. Na mijn truitje volgde mijn broek.

Daar lag ik in mijn lingerie setje. Hij trok mij toen overeind en sleurde mij mee naar zijn kamer. Hij bond me vast aan zijn bed. Mijn benen en armen gespreid. Zo, hier kan ik je beter nemen, zei hij. Vervolgens knipte hij mijn bh los. Hij ging langzaam naar beneden en kwam bij mijn slipje. Daar stopte hij. hij deed zijn broek uit en daarna knipte hij mijn slipje kapot en pakte een condoom. Die deed hij om en ging langzaam mijn natte kruis in. hij ging heel langzaam en snel, veel sneller. Ik moest kreunen. We hadden een afspraak dat als ik het niet goed deed hij mij dan daar zou houden en als ik het wel goed deed ik de volgende dag mocht gaan. Maar wat er verder gebeurd lees je op de volgende pagina.