Ik wil vechten voor mijn relatie maar mijn schoonfamilie na dagu letterlijk

schoonfamilie


Hallo Arki Noh, Ik ben Dwight en heb al bijna 7,5 jaar een relatie met mijn vriendin we hebben 2 kinderen. Het is zo dat ik hele slechte schoonfamilie leden heb hypocriet zijn ze. Ze komen mij de spuigaten uit!! Mijn vriendin is verwend door haar ouders omdat ze de jongste uit een gezin van 5 is ik ontmoete Warine tijdens mijn vakantie in Suriname.

Ik heb haar in de laatste week van mijn vakantie ontmoet, dus toen ik eenmaal weer in Nederland zat kon ik alleen maar aan haar denken en aan niets anders. Na een aantal maanden ging ik weer naar Suriname en Warine trok bij mij in mijn vakantiehuis.

In die zelfde vakantie periode heb ik kennis gemaakt met haar familie de mensen leken aardig maar schijn bedriegt!! Afen Warine komt uit een familie van cultuur de mensen zijn erg rijp en hele goede lukumangs ( alleen maar schijt). Ik heb daar geen bezwaar tegen het is mijn cultuur dus stoorde het mij totaal niet! Na een jaar kwam Warine naar Nederland. Lees het vervolg van het verhaal op de volgende pagina.