Ik wilde mijn vrouw keihard aftakelen toen dat gebeurde

Hallo Arki Noh, ik zat met mijn vrouw in de auto op weg naar een familie zitje van mijn kant. Mijn vrouw kan sinds COVID-19 het niet meer vinden met een paar familie leden van mij. Dit omdat er ditjes en datjes gezegd werden over haar wat ze via mijn telefoon te weten is gekomen. Dit was dus een oude appel die mijn vrouw tegen mij gebruikte toen wij dus naar het zitje gingen. Onderweg naar het zitje werden wij tegengehouden door de politie. Ik vroeg aan de politieman -“Is er wat beambte?”. De agent zei -“Ik moet u verbaliseren omdat u 75 km/u reed waar u maar 50 mag rijden.”

Ik realiseerde mezelf dat dat niet kon en zei tegen de agent dat ik ten hoogste 60 reed. Mijn vrouw deed haar mond toen open en zei -“Kom op Henk, je reed toch zeker op 80 zoals je gewend bent.” Ik keek toen met een kwade blik naar mijn vrouw. De agent had weer iets te zeggen en zei -“U krijgt ook nog een boete omdat uw achterlicht kapot is.” Waarop ik toen zei, nee beambte, het zou zojuist moeten zijn gebeurd. Mijn vrouw zag weer de kans om aan te halen -“Henk, vorig week zei je dat je dat achterlicht moest vervangen. Maar wat er verder gebeurde lees je op de volgende pagina.