Ik zal mijn best doen om niet beschrijvend te zijn, maar dit verhaal is een beetje grof

Disclaimer: Ik zal mijn best doen om niet beschrijvend te zijn, maar dit verhaal is een beetje grof. Ik ben ook een vrouw. Dit is iets wat me is overkomen toen ik nog op de middelbare school zat, het is alleen maar teruggekomen omdat ik vandaag een paar van zijn familieleden heb gezien. Het is een van de meest bizarre dingen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, het is moeilijk te geloven maar het is heel echt en dat maakt me ongemakkelijk.

Toen ik in groep 9 zat, was ik een erg verlegen kind en had ik moeite om vrienden te maken. Het lukte me om bevriend te raken met twee jongens en ze waren hier en daar een beetje vreemd, maar ze waren echt geweldig. We gingen veel met elkaar om en hielpen elkaar met onze lessen en zo. Degene waar ik het over zal hebben, zal in dit verhaal W heten omwille van de privacy.

W’s ouders en broer waren allemaal erg aardig, maar zijn moeder leek me te haten, want altijd als ik erheen ging, probeerde ze me te kleineren of op me neer te praten. Ze gaf me altijd een raar gevoel.

Dus op een dag vroeg W me of ik hem kon helpen met een kunstproject en misschien de nacht kon doorbrengen om wat rond te hangen, ik zei natuurlijk ja en mijn ouders stemden ook in, dus alles stond vast en we waren enthousiast. Toen de dag aanbrak ging ik naar zijn huis en alles was in orde, zijn ouders waren aardig tegen me behalve dat zijn moeder hier en daar een beetje geïrriteerd was door mij, alles was geweldig. De enige regel waaraan ik me moest houden was dat ik de badkamer in de kelder moest gebruiken en niet die boven. Ik dacht dat het toilet misschien kapot was of zo, ik heb er niet aan getwijfeld.

De hele dag ging vlot voorbij en we hadden veel plezier, we gingen slapen en toen werd ik rond 3 uur ’s nachts wakker en ik moest echt dringend naar het toilet. Ik had geen tijd om het halve huis door te lopen, een trap af en dan langs een kamer om de badkamer in de kelder te gebruiken. Ik liep door de gang en opende rustig de badkamerdeur in de veronderstelling dat als het toilet echt kapot was ik wel naar de kelder zou gaan, maar ik moest gewoon zien of het bruikbaar was. Lees meer hierover op de volgende pagina.