Jaloerse dame koopt 2 puppy’s en noemt ze naar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin

Een man die woonachtig is in Suriname heeft op Facebook laten weten wat zijn jaloerse ex-vriendin die eveneens Surinamer is allemaal uithaalt. Arki Noh verneemt dat die dame de relatiebreuk niet kan weerstaan.

In een Facebook bericht liet de man weten, “Mijn ex-vriendin woont een paar straten van mijn huis, we zijn maanden geleden uit elkaar gegaan. Ik kreeg geen last vaan haar maar ze rijdt wel vaker voorbij mijn huis.

Meteen toen ze erachter kwam dat ik iemand anders ging ontmoeten kocht ze twee puppy’s, waarbij het wijfje de naam van mijn huidige vriendin kreeg en het mannetje kreeg mijn naam.

Het probleem is dat de puppy’s inmiddels volgroeid zijn en zich nu blijven voortplanten”, zegt de man. En wat ze doet met die puppy’s lees je op de volgende man.