Jongedame werd geadopteerd door haar eigen vader; haar leven werd niet makkelijk


Hallo Arki Noh, mijn naam is Sasha en ik ben 26 jaar oud. Ik ben van Hindoestaanse kom af en kom uit een gezin van 3 kinderen waarvan ik enigst meisje ben. Van mijn broers was ik de enige met een donkere huid. Ik wist sinds jongs af dat ik geadopteerd, omdat ik ook altijd heel intelligent ben geweest, dus ik begreep mijn huidskleur.

Ik heb mij laten vertellen dat mijn moeder mij voor het huis van mijn adoptie ouders heeft gelaten omdat zij geen werk had en dus niet voor mij kon zorgen. Niemand wist wie deze zij was. Mijn adoptie moeder maakte mij het leven niet makkelijk, zij liet mij elke dag weten dat ik geadopteerd was en dat ik lelijk ben om mijn huidskleur. Mijn vader trad nooit op tegen deze handeling en bleef maar toe kijken. Ik heb nooit die vader liefde gekregen. Dit ging een hele poos door tot dat…lees meer hierover op de volgende pagina.