Man in Suriname eist voor de politie geld terug wat hij uitgaf op etentje aan een dame nadat ze omgang weigert

Hallo Arki Noh, ik wil mijn verhaal met jullie delen. Een avondje was ik gaan uit eten met een man, die ik via Facebook had ontmoet. Het was wel een leuke date en avond, maar die man wilde meer dan een avond.

Omdat geslachtsgemeenschap weigerde wilde hij zijn geld wat hij had uitgegeven aan die date terug geëist. Ik was in schok. Om problemen te vermijden vroeg ik hem of hij mij kon brengen om te pinnen, maar bepaalde pinautomaten hadden geen geld en sommige waren out of service.

Ineens ging hij te keer en zei dat ik loog. Verder zei hij ook dat vrouw niet zonder omgang te hebben met zijn geld vandoor gaan. Ik vroeg hem nog een pinautomaat te proberen, maar hij zag dat als te zijn een smoes. Wat de man daarna deed lees je op de volgende pagina.