Mijn buitenman heeft er genoeg van en doet zich voor als crimineel

Hallo Arki Noh, ik ben een vrouw van 43 jaar en heb uiteindelijk besloten om mijn verhaal met jullie te delen. Wel onder de voorwaarde dat dit verhaal anoniem gepubliceerd wordt. Sinds mijn 31ste heb ik een getrouwde man en daar naast ook een buitenman.

Afbeelding is ter illustratie

Ik kreeg gevoelens voor mijn buitenman, omdat ik vaak ruzie begon te krijgen met mijn man, en wel om de kleinste en gekste dingen. Ik ontmoette mijn buitenman toen ik naar een club ging met mijn vriendin. Hij zag mij en moest mij hebben. Hij liet via een dame weten dat hij niet weg gaat zolang hij mijn nummer niet kreeg.

Uiteindelijk besloot ik hem te geven want ik wilde mij niet angstig voelen. We spraken ook even die avond en vertelde hem dat ik nogal een vriend heb die niet twee keer nadenkt.

Hij had het aangenomen en vond het niet erg. Ik heb hem toen opgeslagen als een dame in mijn telefoon die zogenaamd van de werkvloer is.

Als ik niet thuis was chatte ik met hem. Hij wilde mij zo graag zien. Jaar in jaar uit, maar dat kon niet. Maar wat er verder gebeurd kunt jij op de volgende pagina lezen.