Mijn hart bloed elke keer als ik hierover moet praten

Arki Noh, Ik heb iets dat ik graag met jullie wil delen. Mijn hart bloed elke keer als ik hierover moet praten of als ik het zie. Ik heb namelijk een zus Brenda genaamd en die is met HIV besmet. Ze gaat elke zondag naar de kerk en heeft zelf een of ander functie in de kerk. Maar dat is het punt niet.. Het punt is dat ze besmet is en dat ze mannen met opzet bezet!! Je ziet elke dag weer een ander man die bij haar komt slapen/logeren als ik het maar zo moet noemen. Mannen met gezinnen, jonge kerels oude kerels.

En als ze zogenaamd een relatie met je is aangegaan, wilt ze daarna niks meer van je weten! Het ergste is dat als de mannen komen logeren en wij soms een babbeltje maken denk ik in mijzelf jij bent weer een slachtoffer. Hoe kan ik deze man nou vertellen dat mijn zus HIV besmet is en dat hij niet meer moet komen en dat ze mannen bewust besmet met het virus. Maar wat als ik die man vertel en hij haar vermoord?? Hoe breng ik dit op mijn geweten?? Wat zal er verder gebeuren?? Lees dit ingrijpend verhaal verder op de volgende pagina.