Mijn man ging vandoor met alles wat wij samen opbouwden en wilde ook onze 2-jarig dochter afpakken

Ik ben een 26 jarige vrouw met een 4 jarige dochter. Mijn man en ik kenden elkaar al 8 jaren en samen bouwden wij een leven op. We hadden het heel goed samen. We hadden samen de duurste auto’s, de mooiste huizen, percelen enzovoorts.

Samen werkte wij heel hard om dit alles te permitteren We hadden een aantal bedrijven samen. Maar wat voor mij het belangrijkste was was onze dochtertje die toen der tijd 2 jaar was.

Mijn man was een narcist en mijn dochter en ik leden hieronder. Hij was heel gewelddadig en sloeg mij vaker in elkaar. Ook liep hij meerdere keren voor mij uit. En maakte me altijd zwart bij zijn familie. Zijn familie heeft mij nooit geaccepteerd en ze hielden ook niet van mijn dochtertje.

Ik besloot onze relatie te beëindigen, maar dit gebeurde niet zonder een strijd. Deze man probeerde mijn dochter van mij af te pakken, dus heb ik de politie erbij gehaald en kreeg mijn dochter gelijk terug. Wat er daarna gebeurde is te lezen op de volgende pagina.