Mijn man vroeg elke keer of hij mij kon blinddoeken om het spannender te maken, terwijl hij mij abortuspillen gaf

Hallo Arki Noh, ik wil een ieder vertellen wat mijn ex met mij en ons kind heeft gedaan tijdens mijn zwangerschap. Het gezin dat wij creëerde wilde hij zelf zo graag. Ik heb deze man meerdere kansen gegeven om zijn spullen in te pakken en weg te gaan. Heb hem nooit gedwongen in onze relatie. Om te beginnen, mijn vriend, heeft toen twee abortuspillen gezet in mijn doosje door gebruik te maken van oraal omgang op 20 februari 2022, ik was toen 17 weken zwanger.

Ik was er onbewust van dat hij de pillen in mijn vagina zette, omdat hij mijn buik helemaal had bedekt en maakte zeker dat het pikdonker was in de kamer. Hij vroeg of hij mij kon blinddoeken om het spannender te maken. Na ons omgang kreeg ik hevige krampen en diarree en later het lekken van mijn vruchtwater. Ik dacht dat het gewoon een voedselvergiftiging was omdat de avond ervoor we eten hadden besteld bij een Chinees restaurant.

Mijn vriend lag naast me en probeerde mij ook ervan te overtuigen dat dat het was, terwijl hij bliksems goed wist wat hij had gedaan. Hij keek toe hoe ik leed van de pijn De volgende dag zei hij dat hij naar huis bij zijn familie moest. Ik geloofde er niets van. Ook vertelde hij aan mij familie dat zijn familie hem eruit had gezet omdat ik niet van hun cultuur ben. Terwijl zijn familie niets wist over mij noch mijn zwangerschap. Wat er daarna gebeurde lees je op de volgende pagina.