Mijn man zei dat hij moe van mij was, maar ik hield vol omdat ik zoveel van hem hield

“Mijn man bedroog mij met alle soorten vrouwen. Hij zei openlijk tegen mij dat als ik zijn huis wilde verlaten, ik weg moest gaan. Vaak zei hij tegen mij dat hij moe van mij was, maar ik hield vol omdat ik zoveel van hem hield en geen werk had. Ik bad en vastte jaren voor mijn man om te veranderen, maar in plaats daarvan werd hij erger.

Ik riep dag en nacht tot God, maar er veranderde niets. Op een dag was ik 3 dagen aan het vasten voor mijn man om te veranderen, toen hoorde ik een stemmetje in mij dat zei: “Je hebt jarenlang voor je man gebeden om te veranderen, maar je hebt niet voor jezelf gebeden. Stop met bidden voor je man en bid in plaats daarvan voor jezelf.

Vraag God om deuren van mogelijkheden voor je te openen, vraag God om je te genezen, vraag God om je te leiden, vraag God om je te herstellen. Na het horen van die stem, veranderde ik onmiddellijk mijn 3 dagen vasten om voor mezelf te gaan bidden. Vanaf dat moment stopte ik met bidden voor mijn man en concentreerde ik me op het bidden voor mezelf. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.