Mijn schoolhoofd viel leerkrachten en jonge meisjes lastig dus ik greep mijn kans


Hallo Arki Noh,ik ben inmiddels 27 jaar, maar wil alsnog mijn verhaal met jullie delen. Ik zakte voor het eerste kwartaal van een klas toen ik nog op de middelbare school zat. Het was december. Een maand waarbij je niet in huis kan blijven maar een maand om te gaan chillen en op pijnloze en gezellige manier tijd door brengen met de familie. Mijn ouders zijn niet streng, maar als gaat om schoolzaken maken zij geen grappen en met name mijn moeder. Ik besloot toen om een nep-rapport alleen zodat ik die december-vibe die ik vanaf midden november zat te plannen met mijn vrienden niet hoefde te missen. Ik kreeg daarbij ook een brief om af te geven aan mijn ouders.

Je krijgt geen rapport mee als jij je best niet doet, te veel verzuimd of als jouw gedrag slecht is. Mijn vrienden kennende zij heel erg pesterig, ik kon het niet veroorloven gestraft te worden en nergens te gaan. Ik begon dit elk kwartaal dat schooljaar te doen. Ik vergat dat ze de eindejaarskaarten naar huis mailden, en mijn moeder kreeg ze voordat ik ze kon onderscheppen met mijn valse. Ze was PISSED- op de school voor hun fout. De leraar ging dat jaar ook met pensioen en had zijn dossier al weggegooid, dus moesten ze het “bewijs” van mijn moeder nemen (de valse die ik het hele jaar gemaakt had) en de “fout” “rechtzetten”. Maar hoe ik aan die stempel kwam lees je op de volgende pagina.