Mijn schoonvader vindt dat mijn ‘dogla’ jongens boelers zijn en is hij een rechtszaak begonnen om ons weg te krijgen


Goedenavond Arki Noh, ik wil een verhaal delen. Mijn verhaal is lang maar ik zal het heel kort schrijven. Ik heb twee dogla zonen met mijn ex-man, maar ze worden gediscrimineerd en ik wordt dan vies en vuil uitgescholden. Dit was ook met mijn moeder gebeurd en nu ervaar ik het ook met mijn nieuwe schoonfamilie.

Ik ben getrouwd met een Hindoestaanse man, ik ben al 4 jaar bij hem en hij heeft mijn kinderen geaccepteerd als zijn kinderen. Mijn schoonfamilie is al jaren gescheiden, dus aan de voorkant woont mijn schoonvader met zijn mannelijke partner en ik woon aan de achterkant. Waar mijn man is aangewezen om te blijven en hij heeft hier geïnvesteerd.

Dat perceel en dat huis was 10 jaar in bruikleen en zou op de veiling gaan. Mijn schoonvader deed alsof hij mijn kinderen en mij had geaccepteerd, dus heb ik hem geholpen advocaat te betalen om vrij te komen van de lening. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.