Mijn stiefmoeder maakt nu minstens vier keer per week ruzie met mijn vader om mij

Hallo Arki Noh, ik ben een heel lieve, mooie, knappe 19-jarige en ik wilde dit verhaal met je delen en mensen vragen wat ik kan doen of wat ze ervan vinden. Mijn vader en moeder zijn al 6 jaar niet meer samen. Ik woonde eerst bij mijn moeder, maar toen besloot ik ook bij mijn vader te gaan wonen. Mijn vader heeft een buitenvrouw gehad voordat mijn vader en mijn moeder uit elkaar gingen.

Toen mijn moeder er uiteindelijk achter kwam, besloot ze de relatie onmiddellijk te beëindigen. Een keer kwam ik bloot uit de badkamer omdat ik mijn telefoon in de kamer had laten liggen. Mijn stiefmoeder haar ogen werden zo groot net de ogen van een Koetai vis toen ze mij zag. Wat er daarna gebeurde lees je op de volgende pagina.