Mijn vriend kan mij niet verzorgen maar die andere man wel

Beste Arki Hoh, Ik zit even met een probleem en dit wil ik even kwijt. Het is namelijk zo dat ik mijn vriend al 3 jaren ken. Hij is 22 jaar oud en ik ben 20. We zitten beide de universiteit. Wij hebben een relatie van 6 maanden en hij heeft een parttime job.


Naast hem praat ik ook tot een andere man. Hij is wel veel ouder dan mij. Maar het probleem is dat ik niet weet voor wie ik moet kiezen. De reden waarom ik mijn vriend van 22 jaar nog niet kennis heb laten maken met mijn ouders is omdat hij geen baan heeft.

Hij is nog schoolgaand en is parttimer dus dat geld dat hij verdient is gewoon voor snoep geld (voor zichzelf). Dus met andere woorden, hij kan me financieel niet bijstaan. Mijn ouders vinden dat ik met iemand moet gaan die mij bij kan staan financieel en emotioneel.

Hij en ik doen wel leuke dingen samen. Wanneer ik geld krijg van mijn vader gaan wij soms samen uiteten of wandelen. Wanneer hij misschien extra centen heeft doen we soms heel soms leuke dingen. Lees het verhaal verder op de volgende pagina.