Mijn vriendin heeft mij nooit verteld over haar Secret Lover; “achteraf blijkt dat het mijn man is”


Hallo Arki Noh, nog geen 5 maanden terug had ik berichten van mijn vriendin in de telefoon van mijn man gezien. Ik heb uit die berichten kunnen concluderen als zij iets gemeen hadden of niet. Ik vroeg mijn man dezelfde dag als hij enig contact heeft met mijn vriendin wat hij direct van zich afschoof. Op een gegeven moment toen ik hem wilde confronteren waren die berichten verwijderd.

Niet eens een week ervoor had mijn vriendin financiële problemen. Ze vroeg mij toen om haar geld te lenen. Toen ik haar bekenbaar maakte dat het niet zou lukken zei ze dat het niet meer nodig was. Uit berichten die ik toen had gelezen kunnen halen dat mijn man het had betaald. Ik heb mijn vriendin toen gevraagd als ze contact heeft met me man, maar ook zij ontkende. Wat er daarna gebeurde lees je op de volgende pagina.