Mijn zusje dat zwanger was van mijn vriend, gebruikt familiegeld om hem spullen te sturen in de gevangenis

Ter Illustratie

Hallo Arki Noh Ik zit met zo een woede in me en kan er niet mee omgaan. Een jaren geleden hebben ik ontdekt dat mijn vriend een relatie had met mijn zusje. Een lampje begon pas te branden toen ze zwanger raakte en niet kon verklaren van wie het was. Na onderzoek bleek me vriend de dader te zijn, wat mij heel erg heeft gepijnigd.

Er is een politie zaak van gemaakt en mijne vriend moest de bak in. Hij heeft ander twee jaar straf gehad en mijn moeder heeft mijn zusje abortus laten plegen. Dit heeft mij zo pijn gedaan dat ik mij diep schaamde dat het gebeurd is.

Al mijn familieleden keken raar naar mij en spraken ook nog over mij. Mijn man en ik gingen al 11 jaren en kon mij niet indenken dat hij mijn zusje heeft zien opgroeien. In het begin belde hij mij vaak en vroeg of ik hem kon vergeven wat ik ook heb gedaan maar die relatie hoef voor mij niet meer. Wat het zusje daarna zei als ze de familie wat eraan gaat doen, lees je op de volgende pagina.