Omdat ik geen kind kon krijgen binnen het huwelijk, stemt mijn moeder toe dat mijn zusje zwanger is van mijn man

Ik ben begin 2017 getrouwd met de liefde van mijn leven. Voordat we trouwden waren hij en ik het erover eens dat we een huishoudelijke hulp zouden nemen die zou helpen met huishoudelijke taken en koken omdat we allebei 5 uur ’s ochtends van huis vertrekken en rond 8 uur ’s avonds terugkomen, hoewel ik soms later terugkom dan normaal.


Mijn man vond dit allemaal prima, totdat mijn moeder ons kwam bezoeken en toen ontdekte dat ik niet kookte en geen andere huishoudelijke taken deed. Ze klaagde bitter en mijn man, die er nooit problemen mee had gehad dat ik niet kookte, begon zich ongemakkelijk te voelen bij mijn zusje die hielp met koken en andere huishoudelijke klusjes. Het eerste wat mijn moeder deed was mij zusje het huis uit schoppen. We waren het er allemaal over eens dat ze zou komen, koken, het huis opruimen en weggaan in plaats van bij ons te blijven.

Na een tijdje vertrok mij zusje en mijn man adviseerde om mijn jongere zusje bij ons te laten logeren, omdat mijn moeder daar geen problemen mee zou hebben en ze net klaar was met haar studie. Ik was blij met deze regeling, want telkens als mij man bij ons thuis op bezoek komt, zorgt ze ervoor dat ik me met andere dingen bezighoud, terwijl zij voor het huis zorgt.

Twee maanden nadat mijn jongere zus bij ons thuis was komen wonen, werd ik overgeplaatst van mijn werk. Ondertussen worstelden we met het krijgen van kinderen. We gingen naar verschillende dokters en deskundigen, maar ze konden niets verkeerds vinden in zowel mijzelf als mijn man. Mijn moeder werd ongeduldig, maar mijn man troostte me altijd en zei dat Gods tijd het beste was.

Gewoonlijk kom ik elk weekend naar huis om mijn man te zien en ga ik maandagochtend terug, maar na een tijdje adviseerde mijn man om mijn bezoek eens in de twee weken te maken, aangezien we elke dag videobellen. Ik was niet achterdochtig tot ik op een dag thuiskwam en merkte dat iemand onze echtelijke kamer deelde met mijn man.

Ik belde mijn zus om te vragen of mijn vermoeden juist was, maar zij zei dat er niemand in het huis sliep, behalve mijn man en zijzelf. Ik vroeg het ook aan mijn buren en zij zeiden dat ze niets verdachts hadden opgemerkt. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.