Omdat mijn kinderen er zo uitzien wilt mijn familie geen contact meer met mij

Hallo Arki Noh, hier mijn verhaal die ik graag anoniem wil delen. Ik ben een pas gescheiden vrouw. Mijn ouders hebben in totaal 7 kinderen, waaronder 5 meisjes en 2 jongens. Mijn vader overleed op zijn 28ste door een aanrijding. Een zus van mij zit al ongeveer 23 jaar in Nederland en de tweede zus is geestelijk beperkt en is epilepsie patiënt.

Mijn moeder is laatst overleden en wel in november 2021 door COVID-19 op 65-jarige leeftijd. Ze heeft een perceel en huis achtergelaten en in dat huis woonde ik met haar, mijn tweede zus en een nichtje die bijna alles voor mijn moeder deed. Ik ben reeds 3 jaren terug verhuisd van daar door problemen. Ik werd gestoten door mijn familie want ik had gemengde kinderen.

Mijn kinderen waren nooit welkom daar. Ik liet ze bij mijn ex en ik bleef dan bij mijn moeder maar ik m Kids nooit in de steek gelaten dag en nacht konden ze m zien en voel mij zo trots als moeder dat beide kinderen nu op Natin zitten. Mijn kinderen gingen met 1 lange broek hele schooljaar en tot de dag vandaag.

Wat mij pijn doet is dat na overlijden van mijn moeder werd herhaald dat ik dogla kinderen heb en geen zeggenschap heb in mijn moeder aandeel. Ik verwachte dat ze mijn nichtje in dat huis zouden laten, omdat wij kinderen dankbaar moeten zijn dat ze mijn moeder in haar oude dagen heeft geholpen. Ondanks ik 3 jaren terug ben verhuisd, hielp ik door met stukken regelen zoals SZF-verzekering van mijn zus en moeder. Maar wat dat broertje vervolgens doet lees je op de volgende pagina.