OPGEPAST! Ik had een relatie met hem en deed alles wat hij wilde; ik was zijn vierde vriendin

INGEZONDEN – Er is een jongeman genaamd Amresh S. Hij is een zanger bij Juniors en werkt als politiebewaker bij een bank. Dames, pas op met deze jongeman. Hij praat erg lief en speelt rustig, waardoor je denkt dat hij een lieve, rustige jongen is, terwijl hij eigenlijk achteraf dingen doet die je niet zult geloven.


Ik had een relatie met hem en ik deed alles wat hij wilde en was zijn vierde vriendin. Op een dag zei ik tegen hem dat we alle stappen in de relatie hadden genomen en dat het tijd was om zijn ouders te ontmoeten.

Hij had altijd smoesjes. Hij heeft al mijn geld opgegeten en me in de steek gelaten voor een andere vrouw. Hij vertelde me dat hij al zijn vriendinnen heeft en dat ik hem niet lastig moet vallen en blokkeerde me.

Nu, na een paar maanden, stuurt hij me weer een bericht omdat die andere vrouw hem heeft verlaten vanwege zijn gedrag. Ik ben nu getrouwd en gelukkig met mijn man. Dus dames, pas op met hem en trap niet in zijn zielige praatjes.

Hij houdt alleen vrouwen voor de gek en zuigt geld op. Hij doet alsof hij gay is, maar hij is biseksueel. Wees voorzichtig!