R. Kelly’s verloofde Joycelyn Savage zegt dat ze een baby meisje krijgen: “R. Kelly & ik deden IVF”

R. Kelly’s verloofde, Joycelyn Savage, staat met tien tenen op haar beweringen dat zij en de rattenvanger “Half on a Baby” zijn gegaan, ondanks de beweringen van zijn advocaat. Joycelyn sprak onlangs met Entertainment Tonight en morste alle thee. De 26-jarige zegt dat ze een sonogram heeft gedeeld met de outlet en legde uit dat ze vijf maanden zwanger is. “Ik ben erg opgewonden,” zei ze.

Joycelyn vertelde ET dat R.Kelly’s advocaat, Jennifer Bonjean, “niet wist dat voordat hij naar de gevangenis moest, Robert en ik aan IVF deden omdat mij op dat moment werd verteld dat ik geen baby kon krijgen.” Ze legde uit: “Toen hij naar de gevangenis moest, hebben we er een punt achter gezet, en ik heb ze mijn eicellen laten invriezen tot ik er klaar voor was.

Toen zijn advocaat erachter kwam, wilde ze dat ik een abortus liet doen, omdat ze vond dat het nu niet de tijd was om een kind te krijgen na de straf van 30 jaar.” Wat er daarna gebeurde lees je op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -