Sinds ik mijn man geld heb gegeven is hij blij en ontstaan er minder ruzies; het lijkt alsof ik miljoenen heb gegeven


Mijn salaris kwam gisteren en meteen kreeg ik alert, ik haastte mij naar mijn man en vroeg hem hoeveel hij nodig heeft om bij te dragen nadat ik hem had laten weten dat mijn salaris betaald is. Hij dacht dat ik een grapje maakte en noemde een figuur die dacht dat ik zou gaan betwisten omdat het bijna mijn hele salaris was, ik droeg gewoon mijn telefoon en maakte het naar hem over.

Het deed hem als film, toen ging ik ervoor om het salaris van de lesmeester van onze kinderen te betalen zodat hij er niet meer over na zou denken. Toen realiseerde ik mij dat hij zoveel deed zonder te klagen. Hij ziet het als zijn plicht en zelfs als de financiële last teveel is, worstelt hij met betalen zonder het mij te vragen. Meer hierover leest u op de hiernavolgende pagina.