Vrouw beëindigd relatie; man neemt daarbij alle pruiken mee voor vrouw waarmee hij uitliep

Hallo Arki Noh,ik heb een verhaal over mijn zus. Ik deel dit verhaal met jullie onder de voorwaarde dat het zoals jullie aangeven het zeker anoniem gepubliceerd wordt. Mijn zus had namelijk een vriend die echt lief, schatrijk was en ook heel rustig. Hij was fijn in de omgang maar er school heel veel bij zijn elleboog. Het zijn juist de rustige mensen die altijd een verrassing brengen.

Mijn zus eindigde een jaar geleden haar 7 jarige relatie met die lage man. Mijn zus is echt een mode popen en die man ondersteunde het altijd. Hij kocht leuke kleding, pruiken, parfums enzovoorts. En een pruik dragen is voor mijn zus één van haar eerste zaken binnen het worden van een model. Zij vertelde mij 9 pruiken te hebben gehad van de man die ongeveer SRD 11550 koste per pruik. Lees het laatste stukje verder op de volgende pagina.