Vrouw brengt man naar mortuarium nadat hij dronken was, omdat ze moe is van zijn alcoholisme


“Ik nam mijn man mee naar het mortuarium nadat hij dronken was, omdat ik moe was van zijn alcoholisme” ~ meldt een mevrouw op Facebook. “Mijn man mishandelde zoveel dat ik hem altijd op straat moest halen, waar hij niet eens kon opstaan en ik hem naar huis moest dragen.

Mijn familie smeekte me om het huwelijk te verlaten, maar ik dacht dat hij zou veranderen. Na dit gedrag zo lang te hebben tolereerd, besloot ik het heft in eigen handen te nemen. En besloot te handelen.

Op een avond ging ik hem halen in de goot waar hij was ingestort en blackout. Ik besloot hem naar het mortuarium te rijden. Waar ik het personeel vroeg om te verzorgen met een slaapplaats in een van hun koelkasten. Maar wat er vervolgens gebeurde lees je op de volgende pagina.