Vrouw haar baby vermoedelijk mishandeld bij oppas van collega; ”2-jarige heeft dat gedaan”

Een moeder op Facebook – Woorden schieten me tekort! Ik heb me zoontje gisteren gebracht naar de oppas met de hoop dat alles goed komt en tijdens me werk moest ik dit aantreffen. Men beweert dat een 2 jarige jongen hem heeft gebeten, maar het lijkt niet daarop. Die tantes waren bezig buiten te harken en ze waren niet in het bijzijn van de kinderen.

Mijn collega die de oppas heeft wilt voor de kosten opdraaien en nog erbij behandelde ze me onheus. Ik heb d’r zoveel vragen gesteld en ik heb nog steeds geen antwoord gekregen op me vragen. Nog erbij komt ze liegen dat de vader van me kind haar heeft bedreigd met een houwer. Ben naar de politie geweest en zij was er ook bij met die andere tante.

Ik zei aan de politie dat ik de ouder/de persoon die aansprakelijk is, wil aanspreken. Me collega daarentegen zei dat ze voor de kosten gaat opdraaien en dat ze dat kind niet gaat afschrijven(mind you is al de tweede keer dat die jongen dit heeft gedaan en toch laat ze het toe).

Ze heeft me geld gegeven en is daarna weggelopen zonder een woord te zeggen. Ik heb haar daarna geappt om d’r te vragen of de ouders op de hoogte zijn en dat ik niet wil geloven dat een 2 jarig kind dit heeft gedaan en geen reactie. Ik weet bij deze niet meer wat ik moet doen. Bekijk de andere foto’s op de volgende pagina.