Vrouw wilde zelfmoord plegen om het gedrag van schoonvader die achteraf haar bespreekt en pijnigt


Goedenavond Arki Noh ik weet niet meer van waar te beginnen en te eindigen. Ik ben moe… kan iemand mij raad geven waar ik heen moet. Ik ben zo gestrest en word doodziek van mijn schoonvader en door zijn mannelijke partner word ik dag en nacht uitgescholden en vernederd. Soms moet ik die radio of televisie aanzetten dat ik z niet hoor.

Ik werk en de presentatie op het werk gaat nu heel slecht want soms kan ik de hele nacht niet slapen. Mijn man blijft bijna nooit thuis omdat hij ’s avonds en overdag werkt, maar als hij thuis is blijft het stil. Vaak krijg ik het gevoel om een eind aan mijn leven te maken. Dan denk ik aan mijn kinderen, ik moet voor hen in leven zijn. Ik had eerder een deel van mijn verhaal door jou laten plaatsen, dat ik mijn schoonvader had geholpen om zijn advocaat te betalen om vrij te komen van de lening die op perceel en huis stond.

Het had minder dan twee weken geduurd voordat die lening vrij was van hypotheek, mijn schoonvader en zijn mannelijke partner vroegen mij om huurgeld voor dat gedeelte waar wij wonen en hebben geïnvesteerd. Deze mensen zoeken allerlei manieren om ons te pesten en ons hier weg te krijgen, dat ze dat huis kunnen verhuren en geld kunnen verdienen. Onze gasbom is gestolen en de bomen zijn vergiftigd en nu vraagt zijn partner mij 4 jaar huur vanaf de dag dat ik hier ben komen wonen. Wat de verdrietige vrouw nog meer zegt lees je op de volgende pagina.