Wat mijn moeder tegen mij zei over mijn zus die al dood is, had ik niet getolereerd


Hallo Arki Noh, ik ben een vrouw van 45 jaar en ik wil dit verhaal van mijn moeder en ik delen. Het deed mij echt pijn dat mijn moeder mij dit wat ik nu ga vertellen ooit zij. Maar ik moet wel zeggen dat ik mijn mond absoluut niet heb dicht gehouden. Ik had namelijk nog een zus, maar die kwam te overlijden op een jonge leeftijd nadat ze eigenlijk geen kinderen meer mocht krijgen.

Voor mijn moeder was zij de liefste en deed zij alles perfect. Nadat mijn zus kwam te overlijden, lette ik op die baby, Daarbij moest ik ook nog vaak schoonmaken en koken. Op rustige zondag deed ik de huishouding met leuke old school muziek. Ik was in mijn sas. Plotseling kwam mijn moeder kijken hoe ik de huishouding deed. Toen stopte ze de radio en viel mij aan met de woorden die plotseling uit haar mond kwamen. Wat haar moeder haar zei lees je op de volgende pagina.