Wat te doen: Vrouw ”blokt” sugardaddy kort voor vrijlating

Hallo Arki Noh, hierbij deel ik mee dat ik met een hele boel problemen te kampen hebt en daarbij ook nog heel persoonlijke problemen. Mijn voornaamste probleem is liefde. Ik heb pas een vrouw leren kennen en wij hebben het goed gemeen met elkaar. IK houd zielsveel van haar en zij ook heel veel van mij.

Wij houden zoveel van elkaar maar alleen wonen we nog niet samen in huis. Dagen verstreken en ging goed tussen ons. Ik zie haar niet vaak, dus ik koester elk moment dat wij samen zijn. Na twee maanden werd ik gearresteerd en daarbij heb ik ook één jaar gevangenisstraf gehad.

Ik wist niet ermee om te gaan en liet maanden niets van mij horen. Uiteindelijk nam ik na 4 maanden van het jaar dat ik moet uitzitten het besluit om haar te bellen en begon haar te vertellen wat het precies is waarom ik geen contact maakte.

Zij vond het heel erg en dat is absoluut te begrijpen, maar ik wil haar niet kwijtraken dus moest ik mijn woorden kiezen en een geschikt moment uitkiezen om haar te vertellen. Het werd weer goed tussen ons, maar …
Het verhaal gaat door op de volgende pagina.